Vyžrebovanie víťaza súťaže o knihu

Traktát o znameniach a erboch
Traktát o znameniach a erboch

V čase spustenia stránky Rodokmeň som vyhlásil súťaž o zaujímavú knihu. Každý, kto sa prihlásil ako odberateľ noviniek zo stránky, bol automaticky zaradený do súťaže o knihu Traktát o znameniach a erboch. Kniha je súpisom základných pravidiel tvorby a používania erbov. Hoci pochádza z polovice 14. Storočia, jej princípy sa uplatňujú pri tvorbe erbov dodnes.

Za čosi viac ako mesiac sa nazbieralo viac ako 50 odberateľov noviniek. Verím, že dôvodom je aj samotný obsah stránky o genealógii:) Prišiel čas odmeniť vás za vašu dôveru.
Rozmýšľal som, ako zabezpečiť žrebovanie víťaza. Nakoniec som všetky zaregistrované mailové adresy vytlačil na hárok kancelárskeho papiera, nastrihal na úzke prúžky, vložil do misky, premiešal a nechal svoj dcérku Anetku, aby rozhodla o šťastnom majiteľovi knihy. Záznam žrebovania môžete sledovať aj na kratučkom klipe:)

Víťazovi gratulujem, verím, že mu kniha spraví radosť. Detaily odovzdania či zaslania knihy si s ním dohodnem mailom.
Tí, čo tentoraz nič nevyhrali, nemusia smútiť. Už pomaly začínam rozmýšľať nad tým, ako odmeniť aj ďalších čitateľov stránky Rodokmeň. V hre sú opäť zaujímavé knihy.

One thought on “Vyžrebovanie víťaza súťaže o knihu

  • 29. marca 2010 at 14:56
    Permalink

    Pre istotu, ak niekomu video nejde prehrať:
    Víťazom žrebovania a šťastným majiteľom knihy „Traktát o znameniach a erboch“ je Juraj Snopek.
    Všetkým účastníkom súťaže ďakujem a víťazovi gratulujem!

    Reply

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *